MUŞ'TA 35. AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI YAPILDI

14 Eylül 2022

        Ahilik Haftasının 35 incisini  kutladığımız İlimizde; " Yılın Ahisi " seçilen Sayın Galip SÖYLEMEZ "Yılın Kalfası" seçilen Sayın Kadir ARĞUT ve "Yılın Çırağı" seçilen Sayın Muhammed Emir ERDOĞMUŞ'a Bakanlığımızca gönderilen kutlama belgeleri ile plaketleri 12 Eylül 2022 tarihinde Valilik Makamı Bayraklı Salonunda düzenlenen merasimle Valimiz Sayın Doç. Dr. İlker GÜNDÜZÖZ tarafından verilmiştir.
          
 Valilik merasimi sonrasında Ticaret İl Müdürümüz Sayın Sadık TAŞÇI ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Orhan DEMİRTÜRKOĞLU ile birlikte esnaflarımız ziyaret edilmiş, hizmetlerinden dolayı esnaflarımıza plaketler takdim edilmiştir.  
         Bu bağlamda; Ticaret İl Müdürlüğü olarak kardeşliğin, cömertliğin, yiğitliğin, fedakarlığın, doğruluğun, dürüstlüğün, kalitenin, üretimin, ahlakın, sanatın, aklın ve bilimin esas alındığı Ahilik Teşkilatının Kuruluş Mimarı Faziletli, Alim ve mutasavvıf gönül insanı Ahi Evran-ı Veli olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün esnaf ve sanatkarlar ile bu toprakların vatanlaşması uğruna canlarını vermiş bütün şehitlerimizi özlem ve rahmet ile yad ediyor,  şükranlarımızı sunuyoruz.  

             Ayrıca milletimizin,  Esnaf ve Sanatkarlarımızın "Ahilik Haftasını" kutluyor bol ve bereketli kazançlar diliyoruz.